Cu Cârpa Magică curățenia devine o joacă de copii !

Cârpă Magică este o lavetă din microfibră cu proprietăți unice de curățare. Se poate folosi în întreaga casa, datorită texturii extrafine este ideală pentru suprafețele sensibile.

Cârpa Magică nu este o simplă lavetă, ci o alternativă bio-economică, de nelipsit la curățenie. Îndepărtează murdăria, praful, grăsimile, depunerile de săpun, chiar și smoala!

Renunță la a-ți invada casa cu chimicale, dăunătoare sănătății și copiilor. Alege bio pentru căminul tău! Cârpa Magică curăță mai bine decât detergenții, nu lasă urme sau reziduri, lustruiește și curăță doar cu apa!

Este ideală pentru cuptor, aragaz, televizor, oglindă, geamuri, inox, gresie, faianță, marmură, robineți, mobilier etc. Poate fi folosită timp îndelungat, păstrandu-și eficiență și proprietățile!De ce să alegi Cârpa Magică ?

738

clienți multumiți

... și încă mai numărăm !

959

lavete vândute

... și nu ne oprim!

Cârpa Magică poate fi curățată în mașina de spalat, folosind detergent de rufe, chiar și clor!

Atenție! Pentru a evita distrugerea ei, nu folosi solutii de înmuiat după spălare (niciun fel de clătitor).

A nu se usca în mașină de uscat! Temperatura maxima de spălare este de 30 grade. Respectă toate aceste cerințe pentru a te putea folosi de Cârpa Magică timp îndelungat!

Navighează la pagina Comandă Cârpa Magică,

completează cu atenție numele, adresa și telefonul, alege cantitatea dorită și modalitatea de livrare. În funcție de disponibilitatea stocului, comanda va ajunge la tine în maxim 3 zile lucrătoare. După plasarea comenzii, te rugăm așteaptă mesajul nostru de confirmare.

La comenzi mai mari de 100 RON, transportul cu poșta română este gratuit!

// e && e.preventDefault();